Tendinte 2017 - Fashion - Beauty - Style


Moda reprezintă grija pentru felul în care te prezinţi în faţa celorlaţi, şi nu se reduce doar la haine, ci înseamnă şi bun simt, stil şi atitudine.

Moda poate fi considerată tot o artă, (aşa cum sunt muzica, pictura) şi îmbină vechiul cu noul, clasicul cu nonconformismul, simplitatea cu opulenţa. "Bruta se acoperă, bogatul sau prostul se împodobesc, iar omul elegant se îmbracă” H. Balzac

Acest citat exprimă tot ceea ce vrem noi să va transmitem prin aceste articole legate de modă şi tendinţe. Nu este necesar şi nici nu este indicat că cineva să respecte întocmai tendinţele modei, dar anumite noutăţi pe care să le adaptăm stilului personal este indicat să introducem în garderoba noastră cât mai des. Asta nu înseamnă că suntem fashioniste înrăite, ci doar nişte femei cu bun simt, care se adaptează noului, care nu rămân blocate în trecut şi nu în ultimul rând care doresc să fie remarcate de ceilalţi la un mod plăcut.

Designerii sunt în ultimul timp tot mai permisibili cu tendinţele, astfel încât fiecare femeie să se regăsească întrucâtva în acestea si să poate adapta noutăţile la gustul personal.

A te îmbraca frumos este o chestiune de bun simt şi de respect faţă de tine şi faţă de ceilalţi. Şi, aşa cum ştim, cu bunul simt ne naştem, eleganta ne-o cultivăm. Nu uita: modă este capricioasă şi frumuseţea este trecătoare, dar eleganta rămâne veşnic.

Încercăm să vă aducem în atenție ultimile tendinţe, recomandări, precum şi sfaturile unor specialişti în domeniu. În speranţa că vă vom fi de ajutor, vă aşteptăm să va informaţi din rubrica noastră de tendințe.

“Am cusut o cămaşă, am trăit marea bucurie pe care o simţi atunci când duci la bun sfârşit o provocare, am învăţat lucruri uimitoare despre ie, am înţeles lucruri nebănuite şi am iubit rădăcinile mele mai mult, devenind mândră de ele.” Corina Ciuraru

Ia reprezintă un fel mantră, o protecţie cu care te acoperi atunci când îţi este greu. Lucrul pe care îl ştiu foarte puţini oameni, este ac (...)


Oja

Mei Kawajiri, nail-artistul japonez care a lucrat peste 1200 de tipsuri de unghii pentru show-urile de la Paris, vorbeşte despre tendinţele în manichiura abstractă, ca şi formă de artă.

Rockstar Manicure

Anul 2016 a fost anul morţii celebrului David Bowie. Mei i-a adus un omagiu realizând celebra manichiură rock star, în stil pop art, cu unghii în forme şi mărimi diferite, pictate în simboluri care a (...)


produse de make up

Anii ’80 vor continua să aibă impact în tendinţele pentru 2017, atât în vestimentaţie, cât şi în coafuri şi make up. Make up artiştii ne propun o estetică a acelor ani regândită, reinventată şi adaptată la anul 2017. Să vedem despre ce anume este vorba!

Tendinţele ultimilor ani sunt de echilibrare a exceselor, astfel încât rujul fucsia împreună cu eyelinerul gross şi sclipiciul excesiv trebu (...)SPAȚIU PUBLICITAR

“Dă-i unei fete pantofii potriviţi şi va putea cuceri lumea.”

Roşul este aşa cum bine ştim, cea mai fierbinte şi pasională culoare din paletă. Pentru a te îmbraca într-o rochie de culoare roşie este nevoie de atitudine şi curaj, pentru că nu-i chiar simplu să captezi toate privirile din jurul tău. În ceea ce priveşte pantofii roşii, ei nu ar trebui să lipsesca din garderoba niciunei femei, indiferent de vârstă, p (...)


tendinte imprimeuri 2017

Fiecare an vine cu tendinţele sale în materie de croieli, lungimi, texturi, ţesături şi culori. Aceleaşi modificări le suferă şi preferinţele creatorilor în materie de printuri. Vă prezentăm în acest articol, imprimeurile cele mai întâlnite pe podiumurile de modă în colecţiile pentru anul 2017.

Bulinele

Piesele vestimentare imprimate cu buline, vor fi la mare căutare în acest an. Şi ne bucur (...)


tendinte moda 2017

Continuăm prezentarea pricipalelor tendinţe vestimentare, reamintindu-ne primele trei trenduri despre care am vorbit în primul articol despre tendinţe. Este vorba despre: volane, dantelă şi imprimeurile florale. Partea I o găsiţi aici (click aici).

Dungile

Dungile au ocupat un loc important în preferinţele designerilor pentru anul 2017. Fie (...)SPAȚIU PUBLICITAR

cover tendinte vestimentare 2017

Pentru că iarna se pregăteşte încet, încet să ne părăsească, a venit momentul să vedem care sunt tendințele în 2017 și ce anume vom purta în materie de vestimentaţie. Care anume sunt piesele de rezistenţă ce nu trebuie să lipsească din garderoba noastră în acest an.

Volanele

Chiar dacă nu sunteţi atât de pasionate de modă încât să urmăriţi colecţiile la televizor, cu s (...)


tendinte par 2017

“O femeie care îşi taie părul, este pe cale să îşi schimbe viaţa.”

Dacă nu sunteţi pe cale să vă schimbaţi viaţa, dar doriţi să schimbaţi ceva la look ul vostru, atunci culoarea părului este cea mai potrivită schimbare!

În rândurile de mai jos vă vom ajuta să vă schimbaţi culoarea părului în funcţie de trendurile anului 2017, şi în funcţie de ceea ce vi se potriveşte din punct de ved (...)