Boli frecvente - informații despre simptome, cauze, diagonistc și tratament


Nu există corp sănătos, fără o minte sănătoasă şi de asemenea, nu există femeie frumoasă, fericită şi care poate dărui iubire, dacă nu este sănătoasă! Asta înseamnă că trebuie să ne preocupăm în permanentă de sănătatea minţii, a trupului şi a sufletului nostru pentru a putea fi cu adevărat fericite!

Ignorarea micilor şi sâcâietoarelor probleme de sănătate nu este benefică pentru noi, de aceea trebuie să ne preocupăm în permanenţă de sănătatea noastră.

Prin preocupare se înţelege: alegerea unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat, includerea în alimentaţie ca şi suplimente şi ajutoare la nevoie a plantelor pe care natura ni le oferă cu generozitate, documentarea despre semnalele trimise de corpul nostru, şi nu în ultimul rând vizita la medic atunci când ceva nu este în regulă cu noi.

Dorim să aducem în atenția voastră articole privind diferite afecțiuni, pentru a le cunoaște, pentru a le putea identifica și în cazul în care vă confruntați deja cu ele, câteva variante de tratament.

De asemenea, încercăm să vă prezentăm și remedii naturiste, pe care de multe ori le neglijăm, dar care pot ajuta în tratarea afecțiunii respective. Culegem pentru voi informații de actualitate, de la diverși specialiști, în speranţa că nu vă veţi ignora sănătatea, şi că, citind constant, veţi fi mult mai preocupate de sănătatea voastră!


Articole despre sănătate

injectie

De când lumea şi pământul, femeile au făcut tot ceea ce le-a stat în puteri pentru a fi frumoase şi strălucitoare. De la tratamente naturiste şi până la intervenţii chirurgicale sofisticate şi primejdioase, nimic nu le stă în cale când vine vorba de aspectul fizic. Astăzi vă prezentăm o metodă neinvazivă şi nedureroasă, cu multiple avantaje în înfrumuseţare, şi anume mezoterapia.

Ce este mez (...)

CEAI

Suntem în plin sezon al răcelilor şi virozelor şi cum nimeni nu şi-ar dori să rateze vacanţa de sfârşit de an şi sărbătorile, căutăm remedii care să ne ajute să trecem mai uşor peste aceste perioade supărătoare. În articolul de azi, am adunat pentru voi cele mai bune remedii naturale, deci fără efectele nedorite pe care le au medicamentele alopate, dar cu un puternic efect antibiotic.

Usturoiul este primul pe lis (...)SPAȚIU PUBLICITAR

condimente

Cand vine vorba despre cancer şi despre rata îmbolnăvirilor în funcţie de zonele geografice, Asia de sud est tinde să aibă cea mai mică incidenţa a acestei nemiloase boli. Care este secretul asiaticilor? Experţii bănuiesc că acesta constă în mâncarea pe care o consumă, mai exact este vorba despre un condiment pe care îl folosesc în aproape toate mâncărurile, şi anume turmenicul, sau curcuma.


capsuni

Femeile isi doresc sa fie vesnic tinere, frumoase si sanatoase, iar pentru ca ele nu pot fi refuzate niciodata :), natura le-a pus la dispozitie mijloacele necesare pentru a le ajuta in indeplinirea acestor dorinte. Depinde doar de fiecare dintre noi daca vrea sa profite de ceea ce ne ofera natura, sau nu.  

Laptele de migdale este alternativa vegetala a laptelui de provenienta animala, cu mult mai sanatos si mai gustos decat acesta. Este bogat in proteine, acizi grasi omega 3, (...)SPAȚIU PUBLICITAR

mancare

“Toata lumea crede ca femeile isi doresc sa cunoasca barbatul perfect...de fapt ele isi doresc sa poata manca orice, oricat fara sa se ingrase!”

De-a lungul timpului, oamenii au inventat sute de diete de slabit, mare parte dintre ele dovedindu-se ca neavand decat un efect provizoriu. Cred ca foarte important, daca vrem sa slabim, ar fi in primul rand sa ne preocupam de sanatatea noastra. Sa avem grija sa mancam sanatos si cumpatat, sa facem miscare si sa (...)


catina cu miere

Nu stiu daca in calatoriile voastre prin zonele muntoase ati observat pe marginea drumului niste tufe cu spini, in care stau adunate in ciorchini zeci de bobite galben aurii. Ei bine, daca nu le-ati observant, sau daca v-a fost teama sa culegeti fructele din cauza spinilor, aflati ca inca mai aveti timp sa sa cumparati din piete catina, sau ginsengul romanesc cum mai este denumita.

Ce contine catina?

Catina contine de 10 ori mai multa vi (...)SPAȚIU PUBLICITAR