Recomandări cu suflet

Veștile bune circulă rapid iar recomandările se fac cu suflet. O vorbă bună despre oameni, locuri și lucruri ce ne fac plăcere și pe care vi le recomandăm să le încercați și voi.

Acid hialuronic

Nu exista roman care sa nu fi auzit despre Ana Aslan (1897-1988) marea doamna a medicinii gerontologice . Este cea care, dupa numeroase cercetari clinice si experimente elaboreaza intre anii 1946 si 1956, medicamentul ce contine procaina, Gerovital 3, primul produs menit sa intarzie efectele imbatranirii.

Munca de medic si cercetator a doamnei Ana Aslan, ca si a intregii echipe aflata sub conducerea sa, a fost unanim apreciata pe plan international si recunoscuta ca (...)


Mehmet Efendi

Fiecare dintre noi are o anume preferintă pentru prepararea cafelei. Fie că ne place espresso, cafea la ibric, la filtru, moka sau la presă franceză, acest lucru tine de obisnuintă, de stil sau de personalitatea fiecăruia.

Faptul că preferăm o anume cafea sau un anumit brand tine de gustul cu care ne-am obisnuit sau... de starea pe care am avut-o în momentul în care am gustat prima dată acel tip de cafea. Este bine să fim "fideli" une (...)


100 de idei creative

Experientele din pruncie si copilarie sunt generatoare de emotii. Astfel, experientele placute sau neplacute pot determina si influenta hotararile din viata viitorului adult: daca va iubi matematica, daca va fi pictor, daca ii va placea sa citeasca, daca va gandi creativ, daca se va stradui sa gaseasca solutii inedite pentru diferite probleme.

Cartea 100 de idei creative pentru dezvoltarea emotionala a copilului (Braila, Editura Proilavia, (...)



SPAȚIU PUBLICITAR

Krug

Sampania a fost si este si in prezent un produs de lux. In trecut, era vinul regilor. Un vin servit la sfarsitul meselor, ca si desert. In prezent, exista tari cu traditie, precum Franta, unde se consuma in medie cca 200 milioane de sticle de sampanie pe an. Cca 30 de sticle/locuitor in fiecare an.

Cand vorbim despre sampanie, vorbim efectiv despre o alta lume. Exista o suprafata limitata de teren care poate produce strugurii cei mai potriviti, folositi de companiile de top ale indu (...)


restaurant Carol

“Gastronomia este arta de a folosi hrana pentru a crea fericirea.” Sunt locuri incarcate de istorie si de frumos, in care e suficient sa ajungi o singura data ca te vei intoarce negresit! Veti intelege ce spun daca pasii va vor purta macar o data la restaurantul Carol. Deschis intr-o cladire veche de 150 de ani situata in centrul vechi al Brailei, restaurantul ne spune povestea rafinamentului si elegantei, al bunului gust si al dorint (...)