SPAȚIU PUBLICITAR

Ingrijirea tenului cu acid hialuronic

Acid hialuronic

Nu exista roman care sa nu fi auzit despre Ana Aslan (1897-1988) marea doamna a medicinii gerontologice . Este cea care, dupa numeroase cercetari clinice si experimente elaboreaza intre anii 1946 si 1956, medicamentul ce contine procaina, Gerovital 3, primul produs menit sa intarzie efectele imbatranirii.

 

Munca de medic si cercetator a doamnei Ana Aslan, ca si a intregii echipe aflata sub conducerea sa, a fost unanim apreciata pe plan international si recunoscuta ca o prioritate romaneasca incontestabila.

Desi nu sunt cele mai scumpe produse cosmetice de pe piata romaneasca, cu siguranta sunt unele dintre cele mai eficace, in special gama pentru media de varsta 30+. Unul dintre acestea, pe care il folosesc personal de foarte multi ani este kitul de fiole cu acid hialuronic.

Pe masura ce inaintam in varsta, se reduce capacitatea pielii de a retine apa, iar efectele acestui fenomen se traduc prin:

  • piele uscata
  •  piele sensibila
  • aparitia ridurilor adanci

Fiolele cu acid hialuronic sunt destinate persoanelor cu varsta peste 30 de ani si sunt recomandate tuturor tipurilor de ten. Cum functioneaza? Acidul hialuronic patrunde in piele si ajuta la retinerea apei. Rezultatul este o piele elastica, fina si cu un aspect intinerit.  Combinarea serului bogat in Superoxid Dimustaza cu Acid Hialuronic pur si lipozomal, are efecte intense de netezire a ridurilor si de protectie atat pentru fibrele de colagen, elastina, cat si pentru acidul hialuronic proprii pielii.

 

Imbatranirea este un proces normal ce nu poate fi stopat, dar cu un minim efort din partea noastra putem face ca acesta sa se produca frumos.

Natura iti da fata pe care o ai la 20 de ani; depinde numai de tine, fata pe care o ai la 50 de ani.Iată alte câteva recomandări care ar putea să-ți placă:

Vrei ca lumea să afle povestea BRAND-ului tău? Vrei să faci cunoscut un loc, produs sau un serviciu? Veștile bune circulă rapid. Contactează-ne pentru detalii!

Sau abonează-te la newsletter pentru a primi recomandări pe email despre tendințe în modă, frumusețe și sănătate.