Interviuri cu femei sexy & smart

Există femei care au demonstrat că poți face carieră și poți avea o familie în același timp. Femei care au avut un vis pe care și l-au materializat prin multă muncă, dar care și-au păstrat feminitatea, rafinamentul și gingășia unei femei moderne.

Sunt femei sexy & smart, femei frumoase pe care ne bucurăm că le-am cunoscut și dorim să vi le prezentăm și vouă.

Povestea lor, secretul lor și "ceva" care să vă inspire.

Adriana Ghiță

Îi plac provocările și este gata oricând să-și depășească limitele.

"Happy pharmacist. Mother. Healthy cooking and lifestyle. Gymaholic." s-ar descrie ea în câteva cuvinte.

Adriana Ghiță este o femeie minunată din mai toate punctele de vedere. Fire perseverentă și perfecționistă, cu suflet mare și zâmbetul mereu pe buze în cucerirea tuturor obiectivelor propuse. Nu se dă înapoi de la nimic!

Găte (...)


Petronela Rotar Cotoban

Da, o ştim! Din cărţile pe care le-a scris, din experienţele împărtăşite prin intermediul blogului ei, sau din postările de pe reţelele sociale.

Iubeşte să le vorbească tinerilor, încercând să le insufle pasiunea pentru scris şi citit.

Am aflat despre ea că este o femeie căreia viaţa nu i-a aşternut în faţă un covor plin de flori pe care să păşească delicat în drumul spre succes. Ba din contră, a încercat-o de mu (...)


Diana Șurubaru

"M-am nascut la Brașov într-o seară senină și rece, cu miros înțepător de crizanteme. În Brașov am stat cuminte până la 19 ani când m-am decis să zbor din cuibul unde eram ținută cu multă grijă (prea multă) și am intrat fără emoții la facultate.

De atunci încerc să mă aclimatizez în Bucuresti. Încă nu am reușit. De zece ani căsătorită, de 7 ani mama unei fetițe cu replici savuroase."

Astăz (...)SPAȚIU PUBLICITAR

Adela Marin

Fiică, mamă, iubită și antreprenoare de succes.

Lucrează de la 16 ani, a absolvit Facultatea de drept și Afaceri internaționale, este o familistă convinsă și se consideră prea indenpendentă și creativă pentru a se adapta într-o multinațională.

"Am ales varianta antreprenoriatului care consider că îmi permite să pun în echilibru viața de familie cu cea profesională".

Adela Marin este o femeie extrem de pozitivă (...)


Cristina Andrei

S-a ambiţionat să nu accepte ajutorul părinţilor pentru a-şi găsi un serviciu după terminarea facultăţii. A trecut prin foarte multe joburi şi a încercat o mulţime de afaceri aparent fără legătură între ele, nu a dat înapoi o secundă, iar toate acestea au dus-o an de an puţin mai aproape de ceea ce şi-a dorit cu adevărat.

A început vânzând asigurări de viaţă. A continuat în vânzări la o firmă în domen (...)


Cristina Şomcutean

"Pe frigiderul meu exista o "notă" care zicea așa: eu sunt Cristina, am 3 rinichi, îmi plac caii, motoarele și depeche mode, și nimic nu trebuie (în viață) în afară de lapte la micul dejun.

Le spuneam prietenelor că, dacă ar fi să fac carieră din ceva - altceva decât scrisul - aș spune că mă pricep să mă ridic. Să renasc din cenușă. Să mă reinventez. Eh - dacă sună pompos - gândește-te că renașterea vine doa (...)SPAȚIU PUBLICITAR

Paula Alexandrescu

Visele se urmăresc și se îndeplinesc. Fără discuție! Nu ar trebui să trasăm granițe între o lume a bărbaților și una a femeilor. Există doar oameni hotărâți să reușească indiferent de condiții, limite sau convingeri impuse de societatea în care trăim.

"Știu cine sunt și nu mă las calcată în picioare și nici șantajabilă nu sunt! Mă consider o femeie normală, care a muncit foarte mult dintotdeauna pentru tot ceea ce are. N (...)