Horoscop 2017 - Astrologie - Zodiac

Nu ştiu dacă vă este cunoscut faptul că termenul de planetă înseamnă “astru rătăcitor”, şi se referă la un corp ceresc care se mişcă printre stele. Fiecare planetă este caracterizată de o anumită vibraţie, are anumite zodii în care îşi are domiciliul şi deasemenea fiecare dintre ele au gen. Astfel, există planete masculine: Soarele, Marte, Jupiter, Uranus, Pluto; planete feminine: Luna, Venus, Saturn, Neptun; şi planete neutre: Mercur.

A citi horoscopul face parte dintre plăcerile noastre vinovate. Cine poate afirma cu sinceritate că niciodată, dar niciodată nu a tras măcar cu ochiul la previziunile pe termen lung detaliate în horoscopul anual sau lunar? Cine nu l-a blamat măcar o dată pe nesuferitul Mercur care, atunci când este retrograd ne da viaţa peste cap? Cine n-a avut o cândva perioada proastă şi n-a gândit măcar inconştient: lasă că va veni Soarele şi pe strada mea? Câţi dintre cei care sunt singuri nu s-au gândit măcar o dată la misterioasa planetă Venus, ca la şansă unei întâlniri cu iubirea? Cine n-a sperat că bătrânul Jupiter să-l ajute să aibă succes?

Indiferent de vibraţia pe care planetele o trimit asupra noastră într-un moment sau altul, trebuie însă să înţelegem că planetele nu ne obliga la nimic. Poziţia lor pe cer ne poate influenţa, dar hotărârile ni le luăm singuri, deciziile ne aparţin în final.

Deci, să citim horoscopul periodic si sa transformăm momentele bune prezise în oportunităţi, iar perioadele ce se previzionează a fi dificile să le transformăm în ocazii de a învaţa!