Despre noi și minunata noastră comunitate de femei sexy & smart


Draga noastră,

În primul rând aș vrea să te felicit pentru că ești o femeie minunată. Nu cred ca ne-am cunoscut până acum, dar știm că ești o femeie puternică și frumoasă. Poate vom avea ocazia de a ne cunoaște la unul dintre evenimentele viitoare, pentru a ne împărtăși din povestea și experiența ta.

În al doilea rând, am vrea să-ți spunem câte ceva despre BYANI și despre valorile și obiectivele noastre.

 

BYANI este mai mult decât un brand. Este un mic secret, o mișcare ce promovează femeia sexy & smart prin valori morale ce pun în evidenta trăsăturile ei feminine.

Am început în toamna anului 2015 sub forma unui magazin online cu haine pentru femei, iar în foarte scurt timp (surprinzător de scurt), am dezvoltat o comunitate frumoasă de femei în jurul acestui brand. Astfel am decis să oferim totul femeilor din comunitatea noastră, și ne-am orientat toată atenția către ele, transformând platforma magazinului online într-o comunitate în adevăratul sens al cuvântului.

Acum BYANI este despre tine. Aici îți încarci bateriile și găsești informații valoroase pentru minte, trup și suflet. Primești sfaturi și recomandări de la femei care au reușit, iar participând la întâlnirile și evenimentele organizate, ai ocazia să te dezvolți armonios prin interacțiunea cu celelalte femei din comunitatea noastră.

 

Iată câteva din beneficiile oferite femeilor din comunitatea noastră:

 • acces la informații, articole si recomandări (sănătate, business, stil vestimentar, dezvoltare, beauty, etc) destinate doar membrelor. Acestea nu sunt vizibile pentru ceilalți utilizatori ai platformei online;
 • consultanță vestimentară gratuită (pe email);
 • acces la concursuri destinate membrelor;
 • recompense și/sau alte beneficii pentru implicarea în activitățile comunității;
 • acces la platforma de scris. Dacă ești inspirată și îți place să scrii, ai posibilitatea de a publica articole pe platforma BYANI.ro;
 • acces la un program inovativ de testare de produse. Primești diferite produse pe care le testezi acasă;
 • acces la unelte, produse și servicii pentru dezvoltarea personală (ghid de stil vestimentar, cursuri, etc);
 • ajutor și suport din parte celorlalte membre din comunitate. Le vei cunoaște la întâlnirile noastre. Unele îți vor putea fi prietene, altele parteneri de afaceri. Dacă ai nevoie de ajutor, hai la întâlnirile noastre și vedem împreuna cine și cu ce te poate ajuta.
 • acces la evenimentele și întâlnirile organizate de BYANI;
 • acces la workshop-uri (ateliere) de dezvoltare (educație vestimentară, dezvoltare persoanală, beauty, etc);
 • alte beneficii si surprize (plăcute);

 

Accesul în comunitate este GRATUIT, iar pentru a primi acest statut trebuie să te înregistrezi completând formularul de mai jos. Această comunitate se adresează (și se limitează) doar persoanelor de sex feminin. Înainte de a te înregistra, te invit să citești termenii și condițiile de aderare.

 

 

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

Doresc sa testez GRATUIT produse si/sau sa particip la studii de piata pentru femei