SPAȚIU PUBLICITAR

Cu inima ascunsă...

femeie
Articol redactat de Ani
SPAȚIU PUBLICITAR

Se simţea speriată. Speriată că un copil prostuţ care visează noaptea monştri. Simţea frica cum îi pătrunde în trup ca o flacăra şi o pârjoleşte până în interiorul sufletului.

 

Atât de speriată de tot ceea ce era în jurul ei, încât îşi închisese toată căldura şi frumuseţea în ea. Apoi îşi ferecase inima, ca pe cel mai de preţ lucru pe care îl mai avea. Îi era frică că, dacă cineva i-ar simţi slăbiciunea… va ajunge să trăiască din nou toată durerea şi suferinţa prin care trecuse până nu de mult. Făcea tot ceea ce putea pentru a ascunde căldura ce venea dinăuntrul inimii sale. Izolarea i se părea cea mai bună armă cu care se putea apăra de restul lumii. Se simţea protejată şi în siguranţă, dar… niciodată nu mai fusese atât de singură şi dezorientată, şi aştepta ziua în care cineva va fi în stare să îi scoată armura. Să-i dărâme zidurile. Să-i reamintească cum e să trăieşti. Cum e să iubeşti.

 

Ceea ce nu ştia ea, era faptul că nimeni nu mai este dispus să dărâme ziduri. Nimeni nu mai vrea să citească dincolo de lacăte, chiar dacă inăuntru ar putea gasi cea mai frumoasa inimă. Nu! Totul arde şi se consumă pe repede înainte şi nimeni nu are timp să se oprească pentru a descuia o inimă ferecată.

Se spune că lumea este a celor puternici, a celor care nu ştiu ce-i frica şi care nu se lasă răniţi prea uşor. Şi-atunci, unde îşi poate găsi locul o fată simplă cu inima ascunsă adânc?

 

"Poveştile unei visătoare"


SPAȚIU PUBLICITAR
loading...

Iată alte câteva articole care ar putea să-ți placă:

ÎȚI PLACE SĂ SCRII? VREI SĂ PUBLICI ARTICOLE PE PLATFORMA BYANI? Contactează-ne pentru mai multe detalii.


Sau abonează-te la newsletter pentru a primi recomandări pe email despre tendințe în modă, frumusețe și sănătate.


horoscop 2017