Industria de frumusețe - Beauty


Cu ani în urmă, nici nu ne-am fi putut imaginat că vor exista aparate care vor trata atât de multe afecţiuni ale pielii noastre, că se vor inventa creme care opresc timpul în loc, că vergeturile şi celulita pot fi făcute să dispară prin anumite tehnici, că industria de frumusețe (beauty) va avansa atât de mult!

Este firesc faptul ca într-o societate care pune accentul din ce în ce mai mult pe estetic şi pe nevoia de frumos, femeile să fie tot mai interesate de noutăţile în domeniu, de saloane de beauty ce oferă o gama variată de servicii, de ultimile tehnici şi inovaţii în medicina estetică, de ceea ce se poartă în materie de coafură, machiaj, unghii, precum şi de îngrijirea corpului lor. Industria de beauty este într-o permanentă reinoire şi adaptare la cerinţele şi pretenţiile pieţei, care nu sunt de neglijat.

Prin urmare, an de an apar tehnici noi de întinerire, înfrumuseţare şi întreţinere, anual apar aparate sofisticate cu acelaşi scop, şi în permanentă specialiştii ne pun la curent cu noutăţile, pentru că noi să facem alegerile corecte în această privinţă.

În această rubrică vă aducem în atenţie cele mai moderne tehnici și produse, cele mai performanţe aparate din domeniu, cele mai bune clinici estetice sau saloane şi cei mai pregătiţi specialişti. Pentru a fi la curent cu toate lucrurile care au revoluţionat această industrie, vă invităm să citiţi rubrica noastră de beauty!

ochi

Laminarea genelor este o tehnică de îngroşare şi curbare a genelor, tehnică ce permite iubitoarelor de frumos să aibă genele lungi şi curbate fără a mai fi nevoite să folosească rimel.

Laminarea în cabinetele specializate se face cu produse profesionale, având la bază componente naturale testate oftalmologic, care elimină riscul de alergii şi iritaţii ale ochilor.

Tratamentul oferă genelor culoare şi curbare, flexibilitate şi elasticitat (...)


produse make-up

Greşeli de machiaj, care te îmbătrânesc

Nu mai este un secret pentru nimeni că machiajul vine în ajutorul femeii în ceea ce priveşte prospeţimea fetei şi ascunderea imperfecţiunilor. Dar, sunt destule situaţii în care vedem femei care arată mult mai rău atunci când sunt machiate, decât în momentul în care sunt naturale. Asta se întâmplă din cauza necunoaşterii secretelor machiajului.

Am selectat (...)


femeie

Ce faci atunci când în urma deselor pensări nepotrivite ajungi la situaţia în care firele de păr nu mai cresc şi sprâncenele tale sunt aproape invizibile? Apelezi la micropigmentare.

Ce este micropigmentarea?

Micropigmentarea este tehnica ce corectează, pune în evidenţă forma sprâncenelor, umple golurile şi poate acoperi cicatricile. Un tehnician bun va crea sprâncenele potrivite, chiar dacă are la dispoz (...)SPAȚIU PUBLICITAR
>

ochi

Una dintre cele mai sâcâitoare probleme ale femeilor din punct de vedere al aspectului feţii, o reprezintă cearcănele. Înainte de a vedea cum să scăpăm de acest inestetic neajuns, este bine să ştim că ele pot apărea dintr-un motiv medical. Abia atunci când ne-am asigurat că nu suferim de nicio afecţiune medicală răspunzătoare de apariţia cearcănelor, putem trece la planul B, şi anume estomparea lor cu ajutorul machiajului.

< (...)


femeie

“Fiecare femeie are vârsta pe care o merită.” Coco Chanel

Fiecare femeie este frumoasă în felul ei şi cu siguranţă nu există femeie care să nu fie preocupată de aspectul său. Până la urmă, aspectul este cartea de vizită pe care o oferim tuturor încă din prima clipă a unei întâlniri. Dacă în ceea ce priveşte structura corpului şi trăsăturile fetei noastre nu prea putem face modificări important (...)


“Oamenii spun ca femeile n-ar trebui sa aiba părul lung peste o anumita varsta, dar n-am facut niciodata ceea ce spune lumea.”

Podoaba capilara a unei femei a constituit intotdeauna o componenta de baza a feminitatii ei. Femeile au stiut acest lucru instinctiv dintotdeauna, si asta le-a facut sa acorde o importanta majora aspectului si sanatatii parului. Pe vremuri, femeile daruiau iubitilor lor o suvita de par pentru ca acestia sa o poarte la pieptul l (...)SPAȚIU PUBLICITAR
>

corp femeie

Posteriorul unei femei este una dintre cele mai sexy parti a corpului, dar in aceeasi masura este si cel mai afectat de stilul nostru de viata, anume: timpul indelungat petrecut in sezut, sedentarismul, alimentatia incorecta…

Nu renunta la posteriorul tau, doar pentru faptul ca nu poti ajunge la sala de fitness!

Drept este ca el se afla pozitionat in spatele tau si este cam greu sa il vezi, dar crede-ma, de multe ori este primul lucru pe care il observa ceilalti! Si (...)


femeie

Suntem in plin sezon al vacantelor si cele mai atragatoare destinatii pentru noi o reprezinta locurile ce ne pot oferi  lucruri interesante de vazut, precum si plaja si apa. Dar stim oare sa ne bucuram de razele soarelui fara ca pielea noastra sa sufere?

Este stiut faptul ca un bronz frumos ne face mult mai atragatoare, dar in aceeasi masura trebuie sa recunoastem ca, desi internetul abunda de sfaturi in materie de protectie solara, multe dintre noi le ignora.

Sunt o (...)