Tendinţe în machiaj pentru anul 2017

produse de make up
SPAȚIU PUBLICITAR

Anii ’80 vor continua să aibă impact în tendinţele pentru 2017, atât în vestimentaţie, cât şi în coafuri şi make up. Make up artiştii ne propun o estetică a acelor ani regândită, reinventată şi adaptată la anul 2017. Să vedem despre ce anume este vorba!

 

Tendinţele ultimilor ani sunt de echilibrare a exceselor, astfel încât rujul fucsia împreună cu eyelinerul gross şi sclipiciul excesiv trebuie separate şi purtate în continuare, dar în machiaje diferite. În anii ’80 se acorda mai puţină atenţie cromaticii, fiind acceptată purtarea de roşu, oranj şi fucsia pe acelaşi chip, în schimb acum avem o cromatică mai restrictivă, dar care este mult mai feminină.

-Rujul poate deveni un produs all purpose, pentru buze, ploape şi pomeţi. Textura lui trebuie să fie nici prea cremoasa, nici prea mată şi să arate bine şi proaspăt pe chip.

-Look-urile cu inspiraţie grunge, cu machiajul ca de a doua zi, revin în vogă, iar buzele foarte închise rămân în atenţie şi acest sezon.

-Genele se poartă în acest an superincarcate de mascara, chiar lipite între ele de straturi, straturi de produs. Ştiu că sună cam ciudat, dar aşa spun mai marii modei care au prezentat acest trend în colecţiile pret a porter.

-Puteţi încerca să coloraţi buzele cu un glitter şi să asociaţi un machiaj grafic modern al ochilor.

-Pentru ocazii speciale încercaţi ploapele cu mult sclipici, asociat cu un ten nude, ca de porţelan.

 

În concluzie, anul 2017 este despre o feminitate supersaturată, iar machiajul ne lasă loc pentru alegeri, individualitate, stil personal. Astfel, fiecare femeie poate alege şi combina ceea ce i se potriveşte.
Sau abonează-te la newsletter pentru a primi recomandări pe email despre tendințe în modă, frumusețe și sănătate.


horoscop 2017