Recomandări make-up. Greşeli de machiaj care te pot îmbătrâni

produse make-up
SPAȚIU PUBLICITAR

Greşeli de machiaj, care te îmbătrânesc

Nu mai este un secret pentru nimeni că machiajul vine în ajutorul femeii în ceea ce priveşte prospeţimea fetei şi ascunderea imperfecţiunilor. Dar, sunt destule situaţii în care vedem femei care arată mult mai rău atunci când sunt machiate, decât în momentul în care sunt naturale. Asta se întâmplă din cauza necunoaşterii secretelor machiajului.

Am selectat pentru voi câteva greşeli majore, care va pot îmbătrâni aspectul şi care din păcate sunt făcute foarte des.

  • Folosirea unui anticearcan prea deschis, sau prea închis în comparaţie cu tenul tău, sau folosirea acestuia în exces. Pielea din această zonă este mult mai subţire, iar o cantitate mare de produs poate îmbătrâni.
  • Folosirea în exces a pudrei. Dacă ai un ten gras, pudra este un produs pe care este bine să îl foloseşti aplicându-l de mai multe ori pentru a obţine o uniformizare. Ţineţi cont de faptul că pudra în exces accentuează liniile fine şi îmbătrâneşte.
  • Genele supraîncărcate. Nu de puţine ori vedem doamne ce au genele date cu mult prea mult rimel, iar efectul este de pânză de păianjen. Un aspect fresh şi natural se obţine prin gene voluminoase care nu sunt lipite între ele.
  • Aplicarea fardului de obraz. Acest produs se aplică de-a lungul pomeţilor, iar culoarea nu trebuie să fie un roşu prea aprins, pentru a nu te transforma într-un clown.
  • Nu folosi, atunci când mergi la serviciu, un machiaj de seară. Pentru un machiaj de zi simplu şi de bun gust, ai nevoie de o cremă hidratantă, un anticearcan, blush, mascara şi puţin gloss.
  • Pensatul greşit. O greşeală foarte discutată, şi care din păcate încă se constată la multe femei, şi anume pensarea în exces a sprâncenelor. Schimbă aspectul feţii, dând un aer bătrânesc şi nefiresc.
  • Fondul de ten în exces este o altă greşeală uzuală. Din dorinţa de a ascunde acneea, petele şi alte imperfecţiuni, multe doamne folosesc acest produs în cantitate mult prea mare, efectul fiind acela de “mascţ” şi de îmbătrânire. Dacă mai adăugăm la aceasta şi faptul că se obişnuieşte a nu se folosi şi pe zona gâtului produsul, efectul este garantat un dezastru.Sau abonează-te la newsletter pentru a primi recomandări pe email despre tendințe în modă, frumusețe și sănătate.


horoscop 2017