Manichiura abstractă, tendinţele pentru anul 2017

Oja
SPAȚIU PUBLICITAR

Mei Kawajiri, nail-artistul japonez care a lucrat peste 1200 de tipsuri de unghii pentru show-urile de la Paris, vorbeşte despre tendinţele în manichiura abstractă, ca şi formă de artă.

 

Rockstar Manicure

Anul 2016 a fost anul morţii celebrului David Bowie. Mei i-a adus un omagiu realizând celebra manichiură rock star, în stil pop art, cu unghii în forme şi mărimi diferite, pictate în simboluri care aduc aminte de marele artist şi care este realizată în culori britanice: roşu, alb, albastru. În anul 2017 manichiura rockstar va fi purtată de către curajoasele rockeriţe.

Manichiura în stil marocan

După cum ştim, în industria modei trendurile sunt reprezentate în toate domeniile care ţin de artă şi frumos, de aici şi influenţele de la un domeniu la altul. Astfel încât, cum designul de interior este inundat în ultimii ani cu paternuri marocane, această cultură a inspirat şi arta unghiilor. Acest model marocan în culori vii a fost prezent pe podiumiurile modei, iar de aici până la moda străzii nu mai este decât un pas. Acest stil de manichiură este perfect pentru vara 2017!

Manichiura ornament

Tonul acestui trend l-a dat Rhianna, care adoră să combine stilul sport casual cu manichiură şi machiaj opulente. Unghiile vor fi pictate cu model fin, minimalist pe formă ovală, dar pe care se vor lipi pietre semipreţioase.

Knit nails

Acest model este pentru iubitoarele unghiilor cu gel şi este inspirat din textura paturilor pufoase sau a puloverelor ce ne încălzesc în zilele friguroase. Oja este mată, iar modelele în relief dau o notă de stylish celor ce adopta acest model.

 

Toate aceste modele non conformiste nu sunt chiar simplu de purtat şi nu sunt chiar pentru toată lumea. Ele trebuiesc “asortate” cu o personalitate pe măsură, dar trebuie să recunoaştem faptul că, deşi nu toate am îndrăzni să purtăm o manichiură abstractă, această reprezintă o formă de artă pură.
Sau abonează-te la newsletter pentru a primi recomandări pe email despre tendințe în modă, frumusețe și sănătate.


horoscop 2017